Tükörkép

Gondolatok innen-onnan, de legfőképpen a fejemből ...

Friss topikok

Linkblog

HTML

Vétkeztem

2008.05.22. 11:21 | Asadachi | Szólj hozzá!

- Ugye?! - kiállt fel Mr. Értelem. Én megmondtam egyszer, megmondtam százszor is kis hülye. Mégis mire számítottál, hmm? Hogy majd jól boldog leszel az első nőnemű lénnyel, akivel összetalálkozol AZUTÁN ! AZ után !  És gúnyosan nevetett. Utálom ilyenkor.

De hadd nevessen. Szegény Mr. Szív pedig csak áll leszegett fejjel, mint egy kisfiú aki összetörte a nagymami kedvenc porcelánvázáját, és rajtakapták. Meg sem szólal, mert tudja. Tudja, hogy igaza van annak a fölényes, arrogáns bunkónak. Igen IGAZA van. Mégis mire számított? S csak visszhangzanak a szavak. Faltól falig pattognak a kemény hangok, s valami babiloni zűrzavar kezd kialakulni a fejében.

Mert Mr. Szív úgy érezte itt az ő ideje. Összekapta magát, felvette a báli ruháját, mosolyt csalt komor arcára - jól állt neki -, és elment hetedhét országot járni, hogy megtalálja méltó párját. Nem érdekelte Mr. Értelem szűnni nem akaró, idegesítő motyogása, hogy " dehátúgysemfogsikerülni, blablabla". Ő eldöntötte egyedül, hogy de igen. Sőt át akarta venni az irányítást - kis balga lélek -.

És ott volt, és örült, és akart. Komolyan akart. De már akkor érezte, hogy talán mégsem. Ez itt kérem nem az a szív, aki neki kell. Ő még nem akar mindjárt in medias res belevágni. Chotto matte kudasai, ahogy a japán mondaná.

Szóval vétkeztem, de nem bánom. Mr. Értelem megint a segítségemre volt, felkérte régi barátját Őszinteség Urat  és helyére tette a dolgokat. Persze nem mindenkinek volt ez így jó, de hosszútávon mégis jobb lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asadachi.blog.hu/api/trackback/id/tr13482011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása